Turinspirasjon

Den norske naturen har mye å by på. Dype daler, høye fjell, brede vidder og fuktige skoger. Kystens strender og svaberg, mot fjellets bratte spisse tinder. Skjærgårder, berg og åser, Nordryggen viser vei. Nord-Norges flotte farger, sommer så vel som vinter. Nordlysets flakkende sikkelser, og midtnattssolens evige døgn. Dunjakker og shorts på samme dag, det er i værskifte magien virkelig spraker. Reinsdyr, elg, fisk og fugl, alle i dette langstrakte landet i hver sin pryd. Alpine landskap og isdekte vann, harespor i snøen over en strand. Tilrettelagte stier, skilt og røde Tér, varme hytter fra ulike traseer. Slake landeveier perfekt på sykkel, bratte bakker opp på truger. Solen varmer i pausestunden, og vinden blåser luft i håret. Kaffekoppen nytes på toppen, og det perfekte bilde postes av den gule blomsterknoppen. Stå stille, jeg prøver å ta bilde. Smil, ikke sånn. Nyt solen, ta et pust i bakken, bildet knipses. Sånn. Da, kan vi sette oss.

NÆR-turen

Ikke undervurder nærturen. Bruk området rundt der du bor. Friluftsliv er ikke bare de lange turene med tung sekk. Friluftsliv er også turen til butikken, telt i hagen og skogsturen bak huset. Friluftsliv handler om å være i bevegelse og å bruke og ta vare på naturen rundt oss. Ved å omfavne nærturene, kan vi gjøre friluftslivet til en større del av hverdagen vår og både bli gladere og friskere. Man behøver ikke gå opp mange høydemeter for å få vind i håret og fregner på nesa. 

Blinkskudd:

Vinterfriluftsliv:

Hengekøyer:

Noe som virkelig har tatt av de siste årene er hengekøyer. Leverandører som Ticket too the moon og Amazon lager hengekøyer, myggnett og tarp i alle farger, størrelser og fasonger.

Mat på tur:

"Hvorfor sitte inne når alt håp er ute?"

Foto: Marius Dalseg Sætre

Medlemsbevis på SMS

Få gyldig kvittering på ditt medlemskap tilsendt gratis på SMS.

Laster, vennligst vent...

SMS med ditt medlemsnummer har blitt sendt til .
Vi fant ikke mobilnummer i vårt medlemssystem. Vennligst opprett bruker på Min side for å legge inn mobilnummeret ditt, eller kontakt DNTs medlemsservice på medlem@dnt.no.
Beklager, det oppstod en teknisk feil. Vennligst prøv igjen senere, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no dersom feilen vedvarer.
Du har sendt for mange SMS-forespørsler på kort tid! Vennligst vent en stund før du prøver igjen.

Bestill medlemsbevis på papir

Bestill medlemsbevis på papir ved å oppgi medlemsnummeret og postnummeret ditt.

Laster, vennligst vent...

Din bestilling er lagt til behandling, og du vil motta ditt medlemsbevis på papir i posten i løpet av en ukes tid.
Din bestilling er lagt til behandling, og du vil motta ditt medlemsbevis på papir i posten ca. en uke etter at betaling er registrert. Ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no om du har spørsmål.
Vi fant ikke medlemsskapet på den oppgitte kombinasjonen av medlemsnummer og postnummer. Sjekk at du har skrevet riktig og prøv igjen, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no.
Medlemskapet er til behandling, vennligst prøv igjen om noen dager. Har du spørsmål kan du ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no.
En bestilling på dette medlemsnummeret ligger allerede inne til behandling.
En bestilling på dette medlemsnummeret er blitt behandlet i løpet av de siste dagene og er på vei i posten. Ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no om du har spørsmål.
Beklager, det oppstod en teknisk feil. Vennligst prøv igjen senere, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no dersom feilen vedvarer.
Foto: Marius Dalseg Sætre