Bli med på BaseCamp - sommerens kuleste opplevelse?

Stand Up Paddling blir en av aktivitetene du kan teste ut.
Stand Up Paddling blir en av aktivitetene du kan teste ut. Foto: Ties van Langen

DNTs BaseCamp-konsept har nå kommet til Harstad, og i sommer inviterer DNT ung Harstad til Harstads første basecamp på Bjørnhaugen.

Spenningsfylte feriedager for ungdom
-BaseCamp er et arrangement der unge får testet ut mange ulike og spennende aktiviteter på kort tid, forteller aktivitetsleder Asgeir Domaas Pedersen. -Poenget er at vi har utgangspunkt i et fast leirsted, og fra der får unge testet ut SUP, BaseCamp-OL, kart og kompass og ikke minst førstehjelp.

Mye lek og moro
BaseCamp bidrar til å skape opplevelser som huskes. -BaseCamp skal være et aktivitets- og ferietilbud for alle som ønsker å oppleve aktive, spenningsfylte og morsomme feriedager utendørs, forteller Asgeir. -BaseCamp er veldig sosialt med mange ungdommer i samme alder som samles, opplever nye ting, blir kjent, og har det gøy sammen, fortsetter Asgeir, og poengterer at det derfor ikke er noe problem å melde seg på alene. Asgeir oppfordrer om at BaseCamp er stedet for å bli kjent med andre ungdommer og prøve ut ting du aldri har gjort før, og ønsker alle mellom 13 og 16 år velkommen.

Telt- og hyttecamp
Campen vil foregå på Bjørnhaugen 2. til 4. august. Deltakerne vil deles i to grupper som får hver sin gruppeleder, og den første tida vil brukes til å bli kjent med hverandre og i leiren gjennom en rekke leker og aktiviteter. Dag 2 inneholder topptur med øvelser i bruk av kart og kompass og førstehjelp og padling på SUP-brett. Dag 3 inneholder BaseCamp-OL i Mesternes Mester-stil med en rekke ulike øvelser. Etter felles lunsj avsluttes BaseCamp og ungdommene sendes hjem med nye minner og forhåpentligvis mange nye venner.

Mer info og påmelding

BaseCamp
BaseCamp Foto: Juel Victor Løkstad