Friluftskveld

Annet

Dato
1. desember kl. 18:00 - 20:00
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Annet, , Friluftskveld, Variert, Morsomt, Lavterskel, Sosialt
Arrangør
DNT ung Harstad
Dette arrangementet er over!

Hver onsdag arrangerer DNT ung morsomme friluftsaktiviteter på kveldstid! Friluftskveldene er en sosial og hyggelig møteplass som er åpen for all ungdom mellom 13 og 19 år. Deltakelse er gratis og man trenger ikke å være DNT-medlem for å bli med.

Fast tid og sted:                                                                                                                      onsdager kl. 18-20                                                                                  Turlagshuset i Folkeparken

________________________________________________________

I kveld inviterer vi ikke bare de yngste, men også de litt eldre DNT ung-erne til Turlagshuset for å ha en idémyldring om neste års turprogram. Har du et ønske eller en god idé til hvilke aktiviteter vi kan gjøre, enten på Friluftskveldene eller i helger, da har du muligheten til å få den med i programmet! 

Vi anbefaler også dere i den yngste gruppa til å hente fram bordbuldring-skillsene fra tidligere i høst - da kan vi utfordre de eldre som kanskje ikke har prøvd dette før og se hvem som er de smidigsteg og sterkeste!

I tillegg blir det servering av pizza og brus - ta med en venn og kom til Turlagshuset til vanlig tid!

_________________________________________________________

Har du vært mye ute på tur, eller kanskje aldri drevet med friluftsliv? På Friluftskveldene skal alle finne aktiviteter de kan trives med. Aktivitetene varierer fra uke til uke – det kan være f.eks. skitur med bål, opplæring i kart og kompass eller en rusletur til et badevann. Noen ganger vil vi være innendørs, da kan det hende vi ser en friluftsfilm, reparerer turutstyr eller har førstehjelpskurs.

Kveldene ledes alltid av en av våre kule og erfarne turledere. Det er ingen påmelding og ingen krav om å være med hver gang, men jo flere som kommer, desto hyggeligere blir det!

Velkommen til Friluftskveld!

Friluftskveld

Hver onsdag arrangerer DNT ung morsomme friluftsaktiviteter på kveldstid! Friluftskveldene er en sosial og hyggelig møteplass som er åpen for all ungdom mellom 13 og 19 år. Deltakelse er gratis ...