Tirsdagstur til Vardheia (604 moh) - Ti på topp

Fellestur

Dato
22. juni kl. 18:00 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Tirsdagstur, Varheia
Arrangører
Tirsdagsturer Harstad Turlag, Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Turkode
tirsdagstur
Dette arrangementet er over!

Velkommen til tirsdagstur til Vardheia (604 moh). Vi parkerer i Breivika ved skogsbilveien til gapahuken under Lille Hinnstein. Derfra følger vi skogsveien oppover og tar en kort rast ved gapahuken. Videre følger vi god sti bak Hinnsteinen og opp til Vardheia. Flott utsikt i alle retninger fra toppen.

Distanse: 4 km hver vei.
Tidsbruk: Vel 3 timer

Oppmøte: Kl. 18:00. 

Praktisk informasjon: Vi anbefaler fjellsko, varme klær, og gjerne litt mat og drikke. 

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!

Koronapandemien krever tilpasninger for å unngå smittespredning gjennom turaktiviteten. Vi følger smittevernplanen til DNTDet er forpliktende påmelding til turen via nettsiden til Harstad Turlag, ikke via Facebook. Bare påmeldte som har fått bekreftelse kan delta på turen. Samkjøring til oppmøteplass med andre enn daglige nærkontakter skal unngås. Alle deltakere skal holde avstand på en meter under turen og i pausene. Turlederne gir instrukser ved starten av turen. Spørsmål kan gjerne sendes turleder i forveien.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden "Harstad Turlag" vår for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Tirsdagstur til Vardheia (604 moh) - Ti på topp

Velkommen til tirsdagstur til Vardheia (604 moh). Vi parkerer i Breivika ved skogsbilveien til gapahuken under Lille Hinnstein. Derfra følger vi skogsveien oppover og tar en kort rast ved gapahuken. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Siv Eilertsen
  • Kristian Jakobsen