Seniortur til gapahuken under Lille Hinnstein

Fellestur

Dato
21. juni kl. 10:30 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Skogstur
Arrangører
Seniorgruppa Harstad Turlag, Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!

Oppmøtested er parkeringsplassen i Breivikhaugen boligfelt, kl 1030. Derfra går vi grusveien opp til gapahuken under Lille Hinnstein. Der fortærer vi matpakken. Etter matpausen returnerer vi på stien tilbake til bilene. Runden er ca 5 km. Strekket opp til gapahuken er stort sett stigning. 

Vi kan også ta turen opp til Vardheia, om det er stemning for det.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebooksiden vår Seniorgruppa i Harstad Turlag for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Vi følger DNTs smitteverninnstruks og eventuelle strengere lokale smitteverntiltak.  Turleder noterer deltakernes navn og mobilnr. Hvis du føler deg i dårlig form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta.

Seniortur til gapahuken under Lille Hinnstein

Oppmøtested er parkeringsplassen i Breivikhaugen boligfelt, kl 1030. Derfra går vi grusveien opp til gapahuken under Lille Hinnstein. Der fortærer vi matpakken. Etter matpausen returnerer vi på stien tilbake til bilene. ...

Kontaktinformasjon:

  • Marianne Heggelund
  • Tlf. 90640729

Turledere:

  • Harry Karlsen
  • Marianne Heggelund