Søndagstur på fjellski

Fellestur

Dato
7. mars kl. 12:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Dagstur, Sosialt, Fjellski, Hyggelig
Arrangør
DNT ung Harstad
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Endelig er vinteren her for alvor - finn fram fjellskiene og bli med på søndagstur i fjellet!

Vi møtes i Dalsetta og beveger oss i rolig tempo oppover mot fjellet. Etter omtrent en time er vi over skoggrensa hvor vi kan utforske området rundt Middagsfjellet, Vardheia og Korsdalen. Dette er et nydelig, bynært område som er verdt et besøk enten du har vært her før eller ikke. 

Turen vil vare 4-5 timer, så ta med godt med mat og varm drikke til lunsj. Er vi heldige med været kan vi sette oss på toppen av Vardheia med utsikt over harstadfjellene - er det ruskevær finner vi ly nede i Korsdalen. Ta gjerne med en vedkubbe eller to til bål. Husk også å kle deg etter været og ta med ekstra klær i sekken. 

Har du spørsmål? Ta kontakt med turleder.
Velkommen på skitur til både gamle og nye medlemmer av DNT ung!

 

Oppmøte ved Dalsletta barnehage kl. 12
Retur til samme sted ca. kl. 16

Turen passer for aldersgruppa 15-26 år

 

Koronapandemien krever tilpasninger for å unngå smittespredning gjennom turaktiviteten. Vi følger smittevernplanen til DNTDet er forpliktende påmelding til turen via nettsiden til DNT ung Harstad, ikke via Facebook. Bare påmeldte som har fått bekreftelse kan delta på turen. Samkjøring til oppmøteplass med andre enn daglige nærkontakter skal unngås. Turlederne gir videre instrukser ved starten av turen.

Søndagstur på fjellski

Endelig er vinteren her for alvor - finn fram fjellskiene og bli med på søndagstur i fjellet! Vi møtes i Dalsetta og beveger oss i rolig tempo oppover mot fjellet. Etter ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Asgeir Domaas Pedersen