Indre Elgsnes

Fellestur

Dato
7. juli 2020 kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Tirsdagstur
Arrangører
Tirsdagsturer Harstad Turlag, Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Turkode
Tirsdagstur
Dette arrangementet er over!

Høyde: 150 moh.

Vanskelighetsgrad: Lett

Lengde: ca 6 km tur retur

Tid: ca 3 timer

Oppmøte sted: Parkeringsplassen ved Ferista på Ytter Aun

Startsted: Ferista på Aun.

Type: Lett tur, men en hard oppoverbakke ved tilbaketur. Lengde 6,5 km tur/retur


Turen starter ca 100 m ovenfor ferista på Aun, og går på skrå opp mot Aunskaret. Vi går over skaret, her kan det være noe vått. Videre ned til sjøen der vi følger en gammel vei/sti mot Indre Elgsnes. Vel fremme ved husene på Elgsnes tar vi oss tid til en mat og drikke pause i fjæra. Blir det varmt og fint er det en mulighet for et sjø bad for de som vil. 

Intill 20 stykker kan melde seg på. Har du problemer med på melding ta kontakt med turleder så ordner vi det på telefon😃

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!

Koronapandemien krever tilpasninger for å unngå smittespredning gjennom turaktiviteten. Vi følger smittevernplanen til DNTDet er forpliktende påmelding til turen via nettsiden til Harstad Turlag, ikke via Facebook. Bare påmeldte som har fått bekreftelse kan delta på turen. Samkjøring til oppmøteplass med andre enn daglige nærkontakter skal unngås. Alle deltakere skal holde avstand på en meter under turen og i pausene. Turlederne gir instrukser ved starten av turen. Spørsmål kan gjerne sendes turleder i forveien.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden "Harstad Turlag" vår for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Indre Elgsnes

Høyde: 150 moh. Vanskelighetsgrad: Lett Lengde: ca 6 km tur retur Tid: ca 3 timer Oppmøte sted: Parkeringsplassen ved Ferista på Ytter Aun Startsted: Ferista på Aun. Type: Lett tur, ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Per Ove Hovland