Tirsdagstur til Forneset via fjæra

Fellestur

Dato
9. juni kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, , Tirsdagstur
Arrangører
Tirsdagsturer Harstad Turlag, Harstad Turlag
Dette arrangementet er over!

Turen starter i Kilbotten fra en parkering plass m Vips betaling ca 500 m nedover Aspeliveien. Herfra går vi mot Aspeli og følger traktorvei frem til Foravatnet. Videre langs vannet mot nord og over til fjæra i Storvik. Herfra følger vi delvis fjæra utover mot Nervågen. 

Ved Nervågen/Forhamn tar vi en rast før vi går stien mot Barnvika og retur til bilene. Turen tar nok minst 3 timer og vi bruker den tiden vi trenger. Noen deler av turen går på vått underlag så vanntette småsko eller fjellsko er og foretrekke. 

Har du problemer med påmelding ta kontakt m turleder. 

 

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!

Koronapandemien krever tilpasninger for å unngå smittespredning gjennom turaktiviteten. Vi følger smittevernplanen til DNTDet er forpliktende påmelding til turen via nettsiden til Harstad Turlag, ikke via Facebook. Bare påmeldte som har fått bekreftelse kan delta på turen. Samkjøring til oppmøteplass med andre enn daglige nærkontakter skal unngås. Alle deltakere skal holde avstand på en meter under turen og i pausene. Turlederne gir instrukser ved starten av turen. Spørsmål kan gjerne sendes turleder i forveien.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden "Harstad Turlag" vår for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Kontaktinformasjon:

  • Per Ove Hovland
  • Tlf. 476 34 105

Turledere:

  • Runa Sulen Hovland
  • Per Ove Hovland