Grønn Fredag

Arrangement

Dato
27. november kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
DNT ung Harstad
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!

Grønn Fredag er et motsvar til Black Friday den 27.nov. Det betyr byttekveld, der du kan bytte, kjøpe, få og gi bort turklær og -utstyr. Har du turklær, ski, sko, sekker, soveposer , liggunderlag, telt og annet turutstyr som er for små, for stor eller som bare ikke blir brukt? 

På grunn av Covid-19 vil arrangementet skje på nettet!

Bruk #grønnfredag på Facebook, FINN eller arranger lokale byttekvelder med et fåtall venner!

Bli med på digital byttekveld fredag 27.november!

 

Slik er konseptet på grønn fredag
 
1. Du kan BYTTE eller GI BORT utstyr til noen andre som trenger det.  

2. Du kan SELGE utstyret ditt. Du bestemmer prisen selv, og kan velge om du ønsker å være der på kvelden om en kjøper for eksempel skulle lure på noe vedrørende ditt produkt.

Miljøvettregel nr.2 SATS PÅ OPPLEVELSER, IKKE UTSTYR

«Turutstyr trenger ikke være nytt for å gjøre nytta si. Kjøp brukt, lån av venner, og ta godt vare på det utstyret du har så det holder år etter år. Fyll sportsboden med gode minner, ikke fancy utstyr. La utstyret være et virkemiddel for gode opplevelser, men husk at utsikten ikke blir bedre med årets modell av skalljakka. Kjøper du mindre, og brukt, sparer du både miljøet og lommeboka.

 

Grønn Fredag

Grønn Fredag er et motsvar til Black Friday den 27.nov. Det betyr byttekveld, der du kan bytte, kjøpe, få og gi bort turklær og -utstyr. Har du turklær, ski, sko, sekker, soveposer , ...

Kontaktinformasjon: