B2S bading!

Fellestur

Dato
16. august kl. 12:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Arrangører
DNT ung Harstad, Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!

Back to school bading! Fra klokken 12 rigger vi oss til ved Grunnvannet og koser vi oss med musikk, snacks, sol og bading før skolestart. Ta gjerne med egen grillmat eller snacks, så ordner vi med bål og musikk. Bli med på en ordentlig kick-start på skoleåret!

(spør turleder om veien til Grunnvannet hvis nødvendig

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!

Koronapandemien krever tilpasninger for å unngå smittespredning gjennom turaktiviteten. Vi følger smittevernplanen til DNTDet er forpliktende påmelding til turen via nettsiden til Harstad Turlag, ikke via Facebook. Bare påmeldte som har fått bekreftelse kan delta på turen. Samkjøring til oppmøteplass med andre enn daglige nærkontakter skal unngås. Alle deltakere skal holde avstand på en meter under turen og i pausene. Turlederne gir instrukser ved starten av turen. Spørsmål kan gjerne sendes turleder i forveien.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden "Harstad Turlag" vår for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

B2S bading!

Back to school bading! Fra klokken 12 rigger vi oss til ved Grunnvannet og koser vi oss med musikk, snacks, sol og bading før skolestart. Ta gjerne med egen grillmat eller ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Kjersti Gurgens Gjærum