Middnattsoltur på Tjeldøya??

Fellestur

Fra dato
13. juni 2020 kl. 13:00
Til dato
14. juni 2020 kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, Overnatting, Fjelltur
Arrangør
DNT ung Harstad
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Overnattingstur, der vi går opp på Helligtinden fra Myklebostad første dag og over til Trolldtind dag to og ned på andre side av øya i Dragland.

De som kan møter opp på Mykebostad på sør-øst siden av Tjeløya, lørdag 13. juni kl 13:00. De som ikke har transport til/fra Tjeldøya, ta kontakt med turleder. Den første dagen blir vi først å følge Storelva til Tindvatnet, så videre opp til Hellitinden. Lørdagen avsluttes nede ved Trollvatnet og Tindvatnet for å telte over natten, forhopentligvis finne en slett plass med middnattssol. Neste dag går vi til Trollfjellet, så ned til Dragland. Det blir en nydlig tur på vakre Tjeldøya og en god måte å starte et nytt skole- og studieår på!

Helligtinden er den tredje høyste fjellet på Tjelløya og Trollfjeldet som det høyste fjellet. På denne turen kan du regne med å se utsikt fra både Ofoten og Vestfjorden.

Pakkeliste vil komme en uke i forkant av turen

Middnattsoltur på Tjeldøya??

Overnattingstur, der vi går opp på Helligtinden fra Myklebostad første dag og over til Trolldtind dag to og ned på andre side av øya i Dragland. De som kan møter opp ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Tobias Karlsen Kleiven
  • Kjersti Gurgens Gjærum
  • Kristian Vaskinn